Vandaag gaat het mis!!!

Geplaatst door Mieppp op 17-05-2018 om 12:57

Jammer... vanmiddag ben ik ercht aan het snoepen... de reden?? eigenlijk ben ik moe, overprikkeld misschien, te druk geweest, en vandaag heb ik even heel veel tijd voor mezelf... 
en dan ga ik voor de bijl. Ik ben een fotoboek gaan maken, dat lukt heel goed, maar ondertussen wandel ik steeds naar de kelder en ben ik op zoek naar lekkers, op zoek naar iets wat mij kan vullen. Maar ik heb geen honger... wat is er dan, welke leegte wil ik vullen. Ik heb nergens en aan niemand zin, ik  wil eigenlijk rust, heb genoeg geslapen, maar ergens knaagt er iets.. wat?? Dat zal boven tafel moeten komen..
 
ik heb een afspraak met een psycholoog, om deze dingen boven tafel te krijgen, want ik eet en eet, niet omdat ik het lekker vind, maar om dat ik wil eten... dat is een probleem, waarmee vul ik het op.. want dat eten is niet nodig, ik word er dik van..
 
Ik hou jullie op de hoogte wat de oplossing voor mijn probleem is.. want er is een oplossing, maar die zit niet in dieëten, die zit in normaal eten, zoals iedereen van 70 kilo zou doen... maar hoe word ik normaal?? 
 
Avond:
 
Yep ik heb volgende week weer een afspraak, de psycholoog gaat mij vertellen wat ik moet doen, tips en tools als ik weer eetbuien krijg. Hoe ik kan  leven alsof ik 70 kilo weeg, zonder steeds weer in de fout te gaan. Geen dieet, geen verboden middelen, gewoon genieten van mijn gebakje op een feestje, maar mezelf in balans weten te houden... het klinkt te mooi om waar te zijn, beetje eng ook wel, dit patroon voelt zo vertrouwd, de fout in, weer beginnen, altijd te dik zijn... maar door om te denken zou dat op te lossen zijn.. het stoppen met roken is ook gelukt dus misschien toch ook een oplossing voor m'n eetverslaving....  ik hou jullie op de hoogte en ik hoop dat er mede- afslankers hier komen, want het is hier wel stilletjes... samen sta je sterk... 

Reactie toevoegen

Naam
Reactie
Antispam
 
Type alleen de eerste 4 cijfers van het getal hierboven in.
 

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Copyrights 2018 AfslankBlog.nl. Alle rechten voorbehouden.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.


Meer informatie -