tweede dag

Geplaatst door Mieppp op 15-05-2018 om 07:43

Vandaag opgestaan, moe na de nachtdienst van gisteren en het weinige slaap daarna, moe. Dat is een killer..
 
Net in het dorp geweest, bij de albert heyn de koek laten liggen, de broodjes, Bastogne koeken in de aanbieding!! Niet doen!! Knap, knap...
 
Toen ik thuiskwam dacht ik aan de zak Croky bolognese chips in de kelder...  paar stukjes... nee nee nee, dat heb ik helemaal niet nodig, hoe lang geniet ik daarvan en hoe veel spijt heb ik naderhand, dus nee nee nee, en een paar stukjes is het begin van de vele ongezonde dingen die volgen, niet nodig!!!!! Dat eetmonster in mijn hoofd ga ik nu de baas wezen, in plaats van hij mij, telkens komt hij weer om t hoekje kijken, maar dit keer ben ik sterker, ben je nu helemaal mal... wegwezen, hup opzouten!!!!   
 
praat mezelf moed in, we gaan ervoor, vanmorgen gewogen, maar ik verander de grafiek 1x per week, dus dat telt nog niet.. maar we gaan goed. ;-)
 
Nu zo aan het water, even de was ophangen, een crackertje, we gaan er weer voor. Het avondeten is een verrassing, mijn zusje kookt.
 
De kids willen allerlei lekkers, maar ik pas... zo knap...
 
hopelijk zet deze lijn zich door, net als met stoppen met roken er komt een keer dat het WEL lukt!!
 
Alle pogingen die niet geslaagd zijn wat betreft gewichtsverlies zijn probeer momenten geweest, eens komt het tot een geslaagde poging... die keren zijn niet mislukt, het waren opstapjes tot dat ene grote moment, dat het wel lukt!!!! 
 
Succes allemaal... 

Reactie toevoegen

Naam
Reactie
Antispam
 
Type alleen de eerste 3 cijfers van het getal hierboven in.
 

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Copyrights 2018 AfslankBlog.nl. Alle rechten voorbehouden.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.


Meer informatie -